tiistai 30. joulukuuta 2014

Osa 3.

Huhtikuu on vaihtunut toukokuuksi ja toukokuu kesäkuuksi. Samuli ei soita. Ilona Ofelia ei mene Keinuvaan Kameliin. Kun kysytään miksi, hän vastaa ettei halua nähdä Samulia enää koskaan.
 Sydämessään Ilona Ofelia haluaa nähdä Samulin mutta on varma että tämä ei halua enää törmätäkään häneen.
 "Ois kai se soittanut jos kiinnostais?" sanoo Ilona Ofelia Reginalle itku kurkussa.
 Regina silittää ystävänsä punaisia kiharoita jotka kuohuvat tämän harteilla ja selässä.
 "Armas, siitä on puolitoista kuukautta kun annoit sen numeron, pitäskö sun unohtaa koko Samuli?" Regina ehdottaa varovasti. Ilona Ofelia pudistaa päätään, kertoo yrittäneensä, mutta turhaan. Hän haluaa Samulin, ja vain Samulin.

 Isla vaatii Ilona Ofeliaa lähtemään Keinuvaan Kameliin eikä kuuntele vastalauseita.
 Ilona Ofelia ja Isla tutustuivat netissä keskustelupalstalla. Välimatkaa on lähes kaksisataa kilometriä, ja Isla on nyt toista kertaa Ilona Ofelian luona. Silti hän tietää kaiken olennaisen Samulista.
 "Susta tulee todellisuusrajoitteinen zombie jos välttelet sitä miestä vielä kovin kauan!" Isla huomauttaa kun Ilona Ofelia ei lämpene viihteelle lähtöön. Isla kokeilee kiristystä. Hän kokeilee uhkailua. Ja lahjontaa. Sitäpaitsi hänkin haluaa nähdä tämän Samulin, joka on saanut Ilona Ofelian käyttäytymään kuin mikäkin idiootti. Kieltäytyä nyt baarireissusta!
 Viimein Isla saa Ilona Ofelian ylipuhuttua lähtemään. Vain kolmen tunnin suostuttelun jälkeen!

 Kello on yli puolenyön kun tytöt saapuvat Keinuvaan Kameliin. Ravintola on täynnä reippaita karaoken laulajia, ja istumapaikkojakaan ei tunnu löytyvän. Siispä Isla kiskoo Ilona Ofelian suoraan baaritiskille ja sieltä karaokejuontajan kopille. Samuli astuu kopistaan halaamaan Ilona Ofeliaa.
 "Sua ei ole näkynyt! Mutta arvaa mitä? Mä tiesin että tulet tänne tänään!"
 Ilona Ofelia tuijottaa leveästi hymyilevää Samulia ymmällään. Samoin Isla.
 "Mä näin susta unta kun olin päikkäreillä!" Samuli kertoo.
 Ensin tytöt tuijottavat Samulia hämmentyneinä, alkavat sitten tivaamaan unesta. Poika ei suostu kertomaan, vaikka tytöt kuinka tinkaavat.
 Isla lähtee tiskille. Samuli kutsuu seuraavan laulajan ja jää sitten katsomaan Ilona Ofeliaa hymyillen.
 "Mulla on ollu sua vähän ikävä", hän sanoo. Ilona Ofelian suu loksahtaa auki.
 "Sua ei ole näkynyt pariin kuukauteen", Samuli toteaa, avaa suunsa jatkaakseen, mutta Isla tulee hakemaan Ilona Ofeliaa koska on löytänyt istumapaikan. Samuli napsauttaa suunsa kiinni ja vilkuttaa tytöille.
 Päydässä Ilona Ofelia kertoo Islalle koko lyhyen keskustelun. Molemmat pohtivat samoja asioita, Samulin unta ja sitä miksei tämä ole soittanut vaikka sanoi ikävöineensä. Silti Ilona Ofelia hymyilee onnesta soikeana. Samuli on ikävöinyt häntä ja nähnyt hänestä unta!
 "Nyt loppuu tuo leijuminen! Sulla on melko armottomat obsessiot tuohon herraan!" Isla toteaa. Hän saa vastaukseksi aurinkoista hymyä.
 "Sä olet täysin epäonnistunut gootti jos tuo virnuilu ei lopu", hän ilmoittaa vielä.
 Kello on vartin yli kolme. Isla ja Ilona Ofelia ovat ohittaneet hiprakan ja saavuttaneet tukevan humalan jo yli tunti sitten, mutta he ovat silti jättäneet Samulin rauhaan. Tämä tosin hymyilee ja vilkuttaa kopistaan aina kun huomaa tyttöjen katsovan.
 Valomerkki tulee ja Keinuvan Kamelin portsari tulee patistelemaan kikattavia sankarittaria ulos.
 Tytöt lähtevät kävelemään kohti Ilona Ofelian asuntoa. Puolivälissä Ilona Ofelian puhelin piippaa ilmoittaen saapuneesta viestistä.
 "Ehdit lähteä. Mä en ole tekstari-ihminen ollenkaan. Halusin vaan sanoa että oli tosi kiva nähdä. Oot jännä tyttö. Hyvää yötä, nuku hyvin! -S"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti